Over mij

Wie is Flexsis

Ik ben Irene, ik woon al heel mijn leven in het prachtige Tilburg. 

Ik ben een ontzettende regeltante en wil het liefst mijn to do list zo kort mogelijk houden wat inhoud dat ik alles liever gister regel dan vandaag. 

Ik ben naast Technisch VA, volop met opleidingen bezig richting web development. Het is echt mega gaaf om ook met de backend van een website bezig te zijn en daarmee een complete website te kunnen bouwen vanuit een blanco pagina. 

Daarnaast ben ik momenteel nog fulltime aan het werk bij een grote logistieke speler in Tilburg. Een prachtig bedrijf waar ik sinds 2008 werkzaam ben als planner. Elke dag weer een uitdaging maar niet meer de richting die ik zoek. Hierdoor heb ik besloten om voor mezelf te beginnen. Vanaf 2022 ga ik daarom ook parttime in loondienst werken waardoor ik nog meer tijd ga krijgen voor Flexsis. 

Uiteindelijk krijg ik toch de meeste voldoening van het creëren van iets nieuws. Het opbouwen van een prachtige site vanaf een blanco velletje.  

Waar ik het meest van hou

Zijn mijn 4 geweldige, slimme neefjes, ik mis ze enorm als ik ze te lang niet zie en verwen ze graag met cadeautjes en leuke dingen. 

Mijn 2 zusjes, ik ben ongelofelijk trots op wat ze beide bereikt hebben en wie ze zijn. Echte powerwomen!

Daarnaast vind ik mijn familie en mijn vrienden erg belangrijk, ik hou van avondjes samen eten en borrelen. 

Wat ik het liefste doe 

Reizen, varen, borrelen, koken, BBQ-en en lekker eten. 

 

irene hard rock cafe

Irene van Schooten

0611801407
info@flexsis.nl
www.flexsis.nl

© 2022 Flexsis | kvk 80725821 |